Van Dreumel Producties is opgericht door Daan van Dreumel. Al vanaf een leeftijd van zes jaar stond hij op het podium bij musicals (onder andere van Stage Entertainment) en open podia.

 

Op latere leeftijd kwam Daan tot de conclusie dat musical niet zijn ding was, en besloot zich volledig te focussen op muziek. Dit werd al snel opgepakt door zijn voormalige collega's in de musicalwereld, en vanwege zijn (toen al) creatieve geest kreeg hij de eer om op 12-jarige leeftijd diverse nummers voor de musical 'Nanny McPhee' te schrijven! De teksten waren geschreven op bestaande nummers van Robbie Williams, en werden exclusief goedgekeurd door hem en zijn management. 

 

In de zomer van 2017 is hij afgestudeerd aan de opleiding ‘Podiumkunsten Muziek’, waar hij door zijn expertise is ingezet bij de nieuwe scholieren tijdens de lessen Bandcoaching en Showcase. Daarnaast houdt hij zich bezig met het schrijven en produceren van nummers voor diverse muzikanten.

 

In 2018 besluit Daan om een studie Muziekproducer / Sound Engineer te volgen in Tilburg. In 2020 haalt hij zijn diploma Cum Laude!

 

Een deel van zijn tijd is hij werkzaam in zijn band SUITZ, waarmee hij door het hele land reist.