Onze manier van werken is simpel: We werken klein om groot te klinken! Dit klinkt wellicht een beetje zweverig, maar is absoluut van belang voor je productie. Doordat we enkel investeren in datgene wat écht essentieel is, kunnen we je een waardevolle productie geven voor een zachte prijs. 

 

Voorbeeld:

 

Wij gebruiken high-end kabels van de absolute top in de audiowereld. Doordat wij onze opnameruimte en opnamemogelijkheden beperkt houden tot enkel de essentiële belangen, kunnen we deze kabels financieren omdat we er niet zoveel van nodig hebben. De wat grotere studio’s binnen je budget zullen de overweging maken om vooral een relatief goede kabel (maar wel van mindere kwaliteit) voor zijn prijs aan te schaffen, omdat ze nu eenmaal enorm veel nodig hebben. Enkel de top van de grote studio’s kunnen deze high-end kabels gebruiken, wat dan weer resulteert in een het moeten hebben van een flink opnamebudget.

 

 

Daarnaast houden we niet van ‘kuddewerk’. Wij werken niet met onze apparatuur om hun naam, al zijn er natuurlijk wel een aantal 'Industry Standards' omdat ze fantastisch werk leveren. Wij werken met onze apparatuur om hun sound, kwaliteit, en feeling. Al onze gear wordt met uiterst kritisch oor, passie voor geluid, en het ‘vreugdedansje-gevoel’ geselecteerd onder het motto “Alleen de beste kunnen blijven”. Een fantastische song of muziekproductie maken is namelijk geen nitwitwerk voor mensen met dollartekens in hun ogen.  

 

Wij bij Van Dreumel Producties zien dit als een ambacht, waar met ontzettend veel liefde, passie, bloed, zweet en tranen aan gewerkt wordt.